girls compete with each other
women empower one another

LID WORDEN?

Het vrouwen netwerk bergen is een netwerk van en voor vrouwelijke ondernemers en voor hoger opgeleide vrouwen met een leidinggevende functie die wonen of werken in de gemeente Bergen (NH).

Spreken de doelstellingen en de activiteiten van het VnB je aan en wil je lid worden? Vul dan het contactformulier in en stuur het op.

vnb-we
vnb-naamlogo-links-350

 

LEDEN

De leden van het vrouwen netwerk bergen houden contact met elkaar via Linkedin en / of Facebook.

 

PROGRAMMA 2015
—————————-

NOVEMBER 2015
The future is now

OKTOBER 2015
Kunstselfie

SEPTEMBER 2015
Opening nieuwe seizoen

—————————-

LEES MEER >

 

 

PARTICIPATIE

alone we can do so little;
together we can do so much

_ helen keller

Netwerken is geven en nemen, halen en brengen. Het vrouwen netwerk bergen streeft ernaar een platform te zijn, waarin leden daadwerkelijk iets aan elkaar hebben. Het Netwerk stimuleert onderling contact en veel leden maken gebruik van de expertise of denkkracht die in het Netwerk aanwezig is, vragen elkaar om raad, zijn elkaars klant of klankbord. Dat leden uit verschillende sectoren komen, blijkt eerder een voor- dan nadeel en leidt vaak tot verrassende kruisbestuivingen.

inspire 
someone
today

LIDMAATSCHAP

Het lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september. Het lidmaatschap kost 125,- Euro per jaar. Opzeggen is mogelijk door voor 1 september de opzegging per e-mail naar het secretariaat te mailen. info @ vrouwennetwerkbergen.nl

vnb-ontmoeting-3