Wil je ook

lid worden

Het vrouwen netwerk bergen is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en voor hoger opgeleide vrouwen die wonen of werken in de gemeente Bergen (NH). Netwerken is geven en nemen, halen en brengen. Het vrouwen netwerk bergen streeft ernaar een platform te zijn, waarin leden daadwerkelijk iets aan elkaar hebben. Het netwerk stimuleert onderling contact en veel leden maken gebruik van de expertise of denkkracht die in het netwerk aanwezig is, vragen elkaar om raad, zijn elkaars klant of klankbord. Alle leden komen uit verschillende sectoren wat kan leiden tot verrassende kruisbestuivingen.

 

COMMITMENT

Commitment vinden wij belangrijk en daarom verwachten we van onze leden dat ze hun agenda aan het begin van het jaar leegmaken voor de netwerkavonden. Leden die meer dan twee keer per jaar afzeggen, worden verzocht plaats te maken voor een ander. Bij verhindering dat graag uiterlijk 48 uur van tevoren doorgeven via de nieuwsbrief. Bij niet afzeggen wordt €24,50 dmv een factuur in rekening gebracht.

Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in en vertel daarin ook iets over jezelf.

girls compete with each other
women empower one another

KOSTEN

Het lidmaatschap loopt van 1 oktober t/m 30 september en kost € 125,- per jaar. Het lidmaatschap gaat in nadat de contributie is betaald. Bij acceptatie van het lidmaatschap verklaar je je akkoord met de statuten van het netwerk. Opzeggen is mogelijk door voor 1 september de opzegging per e-mail naar het secretariaat te mailen. info @ vrouwennetwerkbergen.nl