seizoen 2016 – 2017

MEI 2017

MOVE YOUR BODY, SHARPEN YOUR BRAIN
_ Workshop Karin van den Berg
Cognitieve Fitness combineert fysieke inspanning met intellectuele uitdaging en maakt gebruik van bewuste ontspanning. Cognitieve Fitness richt zich op het behoud en de verbetering van zowel de fysieke als cognitieve vitaliteit.

APRIL 2017

UITDAGING
_ Lezing Sebastiaan Tan
“Jezelf -bijna onmogelijke- uitdagingen opleggen is heel belangrijk voor een gezonde ondernemersgeest.” Oftewel, heel clichématig: no pain, no gain. Sebastiaan Tan komt deze netwerkavond vertellen over zijn mentaliteit en hoe hij nu hard aan de weg timmert met ‘Temper’, zijn start-up die de concurrentie aangaat met de traditionele uitzendbranche.

MAART 2017

VROUW IN DE KUNST
_ Lezing Jacqueline Visser-Westerbrink
Op de Wereld Vrouwendag een avond in het teken van Vrouwen in de Kunst. Tijdens deze avond gaat Jacqueline Visser in op de verschillende manieren waarop vrouwen worden uitgebeeld en hoe daar naar gekeken wordt, powervrouw versus onschuldige maagd, Ook is er een interactief deel; welke afbeeldingen gebruik je zelf: LinkedIn zakelijke uitstraling, Facebook anders? Welke stijl spreekt je meeste aan? Wat zegt dat over jou?

FEBRUARI 2017

HUMAN DESIGN _ Lezing Els Willemse
“Ieder mens is zo uniek, dat het spectaculair is om te ontdekken wat het voor jou betekent. Je kunt ontdekken waar in jouw lichaam jij je beslissingen neemt”

JANUARI 2017

FRISSE BLIK OP DE TOEKOMST
Eten, drinken, luisteren en praten over jouw toekomstvisie! Wat wil je bereiken in je werk, met je bedrijf? Wat is je droom, en hoe kan je die concreet maken? 

DECEMBER 2016

VAKVROUW AAN ZEE
Wij komen in kerstsfeer in Hemingway’s Winterlodge van Jeroen Klepper. Tijdens de laatste bijeenkomst van het jaar 2016 staan Jolande Hopman en Margot Endel in de spotlights.

NOVEMBER 2016

IN HARMONIE
Wat gaat er gebeuren in ons dorp! Het ‘In Harmonie’ plan van de Stichting Mooier Bergen wordt gepresenteerd door Meis de Jongh.

OKTOBER 2016

ANTONI VAN LEEUWENHOEK ZIEKENHUIS NKI
Bezoek aan het ALV in Amsterdam. De presentaties belichten de positieve kanten van het omgaan met en het behandelen van kanker belicht.

SEPTEMBER 2016

HISTORIE VERTELD
Met een borrel, bijpraten over de zomervakantie en lekker eten beginnen we het seizoen spectaculair met een lezing van Annejet van der Zijl.