seizoen 2017 – 2018

13 JUNI 2018

PRESENTATIE EN RONDLEIDING MARIETTE DÖLLE

Speciaal voor het Vrouwen Netwerk Bergen opent Kranenburg op deze avond haar deuren. Directeur Mariette Dölle neemt ons mee langs de drie bijzondere zomertentoonstellingen die Kranenburg heeft gestart.

9 MEI 2018

PRESENTATIE MARIJKE DIRKSON

Wat is dat toch met die schapen die dan weer daar en dan weer elders aan het lopen en grazen zijn? Wat is het verhaal van de Schaapskooi met zijn markante uitstraling? We ontmoeten een sterke vrouw met meer dan duizend schapen, zij nodigt ons uit te komen luisteren naar haar verhaal, haar achtergrond en kennis.

11 APRIL 2018

SPREKER MONIC BÜHRS

De regels en de manier waarop ‘spelregels’ binnen organisaties gespeeld worden, is vaak masculien. Als vrouwen ook de hogere posities in organisaties willen bekleden, de mooiste opdrachten willen krijgen etc. is het van belang te weten wat de verschillen zijn in het gedrag en de aanpak van vrouwen en mannen. Niet om je aan te passen, maar wél om het spel strategisch mee te kunnen spelen.

14 MAART 2018

PRESENTATIE GONDA AAN ZEE
Een presentatie van Gonda over het bedrijf Aan Zee, wat uit het niets is geboren en uitgegroeid is tot een grote speler in verhuur van vakantiehuizen.
Inmiddels is dit bedrijf onderdeel van de Leisure Group en heeft Gonda tijd voor nieuwe uitdagingen.

14 FEBRUARI 2018

SYSTEMISCH WERKEN / WORKSHOP YVONNE BROKAAR
Vanuit systemisch werk naar jezelf kijken, naar je team kijken of naar je organisatie kijken, is kijken vanuit een geheel ander perspectief.

10 JANUARI 2018

EEN GOED BEGIN, WAT GA JIJ DOEN
Naast proosten op het nieuwe jaar gaan we met elkaar aan de slag! Wat zijn jouw doelen voor 2018? Wat zijn je doelen of wat laat je achter je?

13 DECEMBER 2017

KERST IN DE KERK
De bevlogen dominee Engele Wijnsma neemt ons mee met een mooi verhaal in de donkere dagen voor kerst. We beginnen met een drankje vooraf bij het ijsbaantje rond de kerk.

3 NOVEMBER 2017

20 JAAR VROUWEN NETWERK BERGEN

Een avond vol ‘soul’ in de ziel van Bergen. Met inspirerende gasten op onze bank en een feestelijk afsluiting met een soulband. 

11 OKTOBER 2017

WALK OF HISTORY

We ontmoeten elkaar bij Restaurant Fellini en krijgen daar alvast een korte uitleg over de route ‘Walk of History’. Een route in Alkmaar waarbij we het kunstproject van Pauline Bakker en Katinka Krijgsman gaan bekijken. Tijdens het diner vertellen Pauline en Katinka alles over de totstandkoming van het project de mogelijkheden maar ook de moeilijkheden.

13 SEPTEMBER 2017

HET NETWERK DAT ZIJN WIJ!

Tijdens onze eerste bijeenkomst staat de ALV op het programma. Niet alleen de stand van zaken maar bovenal een avond waarop we in gesprek gaan met de leden én hoe de leden aankijken tegen de genoemde punten van het huishoude-lijk reglement en de statuten.