seizoen 2018 – 2019

8 MEI 2019

F*CK DIE ONZEKERHEID
Drs. Vréneli Stadelmaier geeft een theatercollege met video, muziek en interactie met het publiek.

Vréneli is oprichter/directeur van SheConsult, een trainings-/coachingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen. In het theatercollege ‘F*ck die Onzekerheid’ gaat ze in op de angst om door de mand te vallen. Het gaat om dat kleine stemmetje in ons hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent, of dat ze er vast achter komen dat… Op humoristische wijze vertelt Vréneli over vooroordelen, culturele verwachtingspatronen en fysieke verschillen die maken dat vrouwen hier gevoeliger voor zijn dan mannen. Verder krijg je concrete tips!

13 FEBRUARI 2019

De tweede avond van 2019 geeft de directeur van CSR, Carolien Hamming, een lezing over de twee gezichten van stress. Aan de ene kant is het hartstikke gezond en zijn we er allemaal dol op (ja, jij ook!) en aan de andere kant kan het een burn-out  veroorzaken en je gezondheid schaden. Je kunt er zelfs dood aan gaan. Verder eten we lekker bij Merlet.

10 OKTOBER 2018

VRIJ TEKENEN

De tweede avond van dit seizoen zal in de gerenoveerde Vrije School plaatsvinden. De directeur gaat ons rondleiden door het gebouw, Fabels zorgt voor een heerlijk diner en Katinka & Pam geven een tekenles in de geest van Rudolf Steiner. Omdat we op grote vellen op de vloer gaan tekenen, wordt aangeraden om gemakkelijke kleding aan te trekken die ook vies mag worden.

Verder zullen er op deze avond door Annelies A. – gewoon met haar iPhone – leden worden geportretteerd voor het nieuwe smoelenboek.

12 SEPTEMBER 2018

EERSTE GEZAMENLIJKE DINER EN ALGEMENE LEDENVERGADERING

Tijdens onze eerste bijeenkomst van het seizoen 2018-2019 ontmoeten we elkaar in Grand Café Merlet in Schoorl. Op deze avond wordt het nieuwe bestuur voorgesteld, houden we de Algemene Leden Vergadering en toosten we op het komende jaar!